Selvpluk
logo

LINDVED FRUGT

v/ Lars Andersen, Hegningvej 2, 5260 Odense S, 26747764

Her kan du læse lidt om hvad vi kan tilbyde. Kom og pluk selv eller køb frugt i boden. Vi har mange forskellige slags æbler, pærer og blommer samt æblemost.

PLUK SELV

Selvpluk foregår hos Lindved Frugt på den måde, at du selv må bestemme, hvor du vil plukke frugten. Hele plantagen er i princippet åben, men der er selvfølgelig kun visse sorter, der er modne på et givet tidspunkt. Derfor er det en god ide lige at spørge først, hvilke sorter der er modne, og hvor du finder dem. Du kan også se forsiden på denne hjemmeside, som altid er opdateret.

Der er mange trækvogne til rådighed, som frit kan benyttes til at køre frugten med. Du må også gerne køre inde i plantagen med bilen, hvis vejret tillader det. Du kan ikke køre mellem rækkerne, men der er veje rundt i plantagen, så du aldrig er ret langt fra bilen.

Når du plukker frugten, skal du tage fat om den med hele hånden. Frugten løftes og drejes lidt, hvorved stilken knækker. Stilken skal følge med ved æbler og pærer (knap så vigtigt ved blommer). Du må ikke bare rive frugten af. Frugttræerne er ret lave og langt de fleste frugter kan nås fra jorden, men til de høje grene er der stillet mange stiger rundt omkring i plantagen.

Ved at plukke frugten selv, opnår du en glæde og tilfredshed, som er svær at slå.

Emballagen medbringer du selv, men skulle du have glemt det, har jeg næsten altid gratis papkasser eller trækasser mod betaling. Emballagens vægt betaler du naturligvis ikke for, når der vejes af.

Betaling:

Når der er pluk selv kan du betale kontant, med Dankort eller med MobilePay.

Frugten opbevares helst et køligt, frostfrit, skyggefuldt sted med høj luftfugtighed. Udendørs i et skur eller en garage er godt pga. luftfugtigheden, men pas på frosten (frugten dækkes til). En kælder er ofte for tør, men absolut bedre end et bryggers eller køkkenet.

LINDVED FRUGT v/ Lars Andersen - Hegningvej 2 - 5260 Odense S - 26747764 - lars@lindvedfrugt.dk